A különböző zenék megismerése mellett érdemes biztosítást is kötnünk.

Szponzorált tartalom

https://www.pannonsafe.hu/

https://www.pannonsafe.hu/

A zene egy annyira hihetetlen és mégis emberi kommunikációs forma. Nem számít, hogy mennyire ismersz valakit, ha találtok egy közös zenét, akkor picit azt érezhetitek, hogy már össze vagytok kötve. Ez a kötődés nem egy kimondott dolog és nem is lehet elemezni. Valami elemi érzés, amit nem lehet megmagyarázni. Például, ha megismersz egy új lányt és találtok egy közös számot, akkor szinte felgyullad közöttetek a levegő. Sajnos néha az ellenkezője is igaz, hogy nagyon ellenszenves lehet valaki, aki másféle zenéket hallgat, mint mi.

 

Én viszont szerettem volna tenni az előítéleteim ellen és új zenéket megismerni. Általában, ha valaki bármilyen zenét hallgat, én szívesen bólogatok rá a fejemmel. Egyedül azzal van csak bajom, ha valaki nem hajlandó az én zenéimet is türelemmel meghallgatni. Elvégre nem fáj ez igazán senkinek.

A zene azonban az életnek egy olyan szférájába tartozik, ami nem mindig összeegyeztethető a mindennapokkal. Például, hogy az embernek szüksége lehet biztosítások megkötésére is. Imádok az autómban zenét hallgatni, de nemsokára meg kellett újítanom a kötelező biztosításomat. A barátaimtól megkérdeztem, hogy melyik biztosítós oldalt ajánlják és a https://www.pannonsafe.hu/ címet kaptam válaszként.

Hihetetlen, hogy a világunkban már szinte mindent el lehet intézni online. El sem tudom képzelni, hogy régen mennyi időt lehetett elvesztegetni csak azzal is, hogy a különböző kötelező biztosítás ajánlatok között böngésszünk. A https://www.pannonsafe.hu/ oldala viszont abban a szellemben van kialakítva, hogy minél kevesebb időbe kerüljön az, hogy megtaláljuk a számunkra ideális ajánlatot. Ezt elsősorban a tudatos kialakítása teszi lehetővé.

Rengetegszer szoktam abba a problémába ütközni, hogy nem találom meg az adott oldal elérhetőségeit. A https://www.pannonsafe.hu/ kezdőlapján azonban már rögtön megtalálhatjuk ezeket az információkat. Még egy „kapcsolat” menüpontra sem kell rákattintanunk ahhoz, hogy elérjük őket. Egyszerűen csak fel kell néznünk az oldal fejlécére. Elsőként a telefonszámukat, majd az email címüket olvashatjuk. Nekem ez nagyon szimpatikus, mivel így tudom, hogy fontos számukra, hogy bármikor el tudjam érni őket.

 

A következő dolog, ami nagyon tetszik a https://www.pannonsafe.hu/ szolgáltatásaiban, az a kalkulátor. Ahhoz, hogy elérjük ezt a funkciót, egyszerűen csak rá kell kattintanunk az ugyanezen a néven futó feliratra, az általunk választott biztosítás alatt. Elsőként el kell majd olvasnunk az adatvédelmi nyilatkozatot és a felhasználási feltételeket. Sokan ezeket ki szokták hagyni, de nagyon ajánlom az átböngészésüket, mivel a tudatos élethez hozzátartozik az is, hogy nem csak véletlenszerűen fogadunk el dolgokat.

A kalkulátor segítségével pedig megtudhatjuk azt, hogy milyen információkra lesz szükségünk ahhoz, hogy megállapítsuk a biztosításunk árát. Jó kis gyorstalpalóként szolgált ez számomra és, mikor végeztem, egy koherens képet kaptam a szolgáltatás előnyeiről és díjairól. Tetszett, hogy nem akartak semmivel sem a sötétben tartani és minden világosan fel volt tüntetve. Számtalan oldal próbálná eltakarni a negatívumokat, a https://www.pannonsafe.hu/ oldala azonban az őszinteséget helyezi az első helyre.

Ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy kikkel lesz dolgunk, ha őket választjuk a biztosításunk megkötésére, akkor kicsit utána olvashatunk a cégnek a „munkatársak” opció segítségével. Nekem sokat tett hozzá az egész ügyintézés élményéhez ez a kis, személyes érintés. Nem is csalódtam az ügyintézőkben. Mindenki nagyon segítőkész volt és hamar el is tudtuk intézni a kötelező biztosítást, a lehető legkedvezőbb feltételek mellett.