A csontritkulás megelőzése fontos feladat, ha sokáig szeretnénk szaladgálni

Szponzorált tartalom

csontritkulás megelőzése

csontritkulás megelőzése

Legalábbis a szüleim mindig ezt emlegették, hogy ők sokat szeretnének még az unokák után szaladgálni, ezért mindent megtesznek azért már évek óta, hogy a porcok, csontok, izmok egészségesek és épek maradjanak a szervezetükben. Ez nagyon komolyan hangzik és igazából a felelősségteljesség szempontjából az is, viszont a gyakorlatban annyiról van szó, hogy szorgalmasan beszedik a porcerősítőt minden nap. A Prevenció Patika webes gyógyszertárából szokták megrendelni 2 hónapra előre, hogy kedvező legyen a kiszállítás (azaz ingyenes). A csontritkulás megelőzése tehát nem agysebészet, bárki képes rá egy kis előre gondolkodással. Buzdítsátok ti is a szüleiteket, mert a prevenció mindig sokkal egyszerűbb, mint az utólagos kezelés!

A Prevenció Patika is pontosan erre buzdítja a vásárlókat, mert ez egy mindenki szempontjából előnyös helyzet. Az orvosnak és az ellátásban résztvevő minden személynek jobb, ha már a kialakulás előtt sikerül a problémák végére pontot tenni. Ezért a csontritkulás megelőzése is könnyen eshet ebbe a kategóriába – előzzük meg! Mert hogy elébe lehet menni – erre hívják fel a figyelmet már a kisgyerekeknek szóló müzli reklámban is. A calcium, magnézium, cink, vas, mangán, glükózamin-szulfát és a megfelelő vitaminok mind nagyon fontos résztvevői annak a folyamatnak, hogy az ember egészséges vázszerkezete fennmaradjon hosszú évekig, függetlenük annak az éppen aktuális igénybevételétől.

Ha tanácstalanok vagytok, hogy melyik termék lenn a legjobb választás, vagy hogy mi a különbség termék és termék között, akkor van lehetőség a patika szakmai vezetőjével konzultációra – mert hogy ingyenes tanácsadás is jár a rendelés mellé. Szerintem éljetek a lehetőséggel és előbb kérdezzetek! A csontritkulás megelőzése legyen nektek is fontos!