Kellemetlen meglepetés a legrosszabb pillanatban

Szponzorált tartalom

székhelyszolgálat budapest

székhelyszolgálat budapest

Nemrég egy kisebb túrán vettünk részt a családommal. Autóval mentünk a hegyekbe és ott sátraztunk egy hosszabb hétvége során. Minden jól is alakult, az időjárás nekünk dolgozott, nagyon kényelmesen el is fértünk a sátrakban, és ami még ennél is fontosabb: az autóval mindenhova eljutottunk biztonságban. Nem is akadt semmi probléma egészen addig, amíg egy megálló után már nem akart elindulni az autó. A helyzet sokkal egyszerűbb lett volna, ha egy kicsit közelebb lettünk volna az otthonhoz. Sajnos úgy alakult, hogy nagyon is messze voltunk és az autót is csak egy helyi szervizbe tudtuk elvitetni. Az éjszakát egy hotelben töltöttük és másnap nem is tudtam dolgozni, vagyis pontosabban nem a megfelelő helyen.

Nagy szerencsém volt, hogy pár hónappal korábban lett a cégem partnere egy jól működő székhelyszolgálat budapest környékén, és ez teljes rugalmasságot tett lehetővé a dolgozók számára a valódi munkavégzés helyét tekintve. Ez úgy lehetséges, hogy a Székhely Centrum segítségével lehetőségünk nyílt a székhelyünket és a munkavégzés helyét elkülönítenünk. A munka folyik tovább természetesen home office módon (estemben ugye egy hotelből), de a cég a belvárosban van hivatalosan. Na persze nem kötelezően ott, ebben is vannak rugalmas feltételek. Minden kiderült akkor, amikor egy székhelyszolgálatot budapest vonzáskörzetében kerestünk.

A legjobban a Székhely Centrum tetszett meg nekünk, hiszen olyan szolgáltatásokat nyújtottak nekünk, ami mindenkinek a leginkább megfelelt. A weboldalukon már sok fontos infót meg is tudhattunk. Nem bonyolítják a helyzetet itt sem: egy olyan oldalon lehet tájékozódni, ahol a fontos infók egymásra épülnek és folyamatosan lehet lejjebb lapozni közöttük.

Több érdekes ajánlattal lehet megismerkedni, de ami a legfontosabb az a lehetőség, ami minden szolgáltatással jár. Eleve a hozzáállásuk is nagyon jónak tűnik, hiszen abban érdekeltek, hogy a partnerekkel együtt érjenek el sikereket és nem a másik helyzetével való visszaélés motiválja őket. A másik az a hatalmas mennyiségű költség, amit meg lehet spórolni azzal, hogy nem fizetünk egy egész irodát. Eleve a hely bérlési költsége is magas tud lenni, de a téli hónapokban a rezsi is nagyon sok kellemetlenséget tud okozni. Az így megspórolt pénzt rá lehet költeni arra is, hogy a home office helyzetre felkészítsük a munkakörülményeket, lehet céges laptopokat osztani, esetleg telefonokkal kiegészíteni a flottát, de a lényeg az, hogy sokat csökkennek a kiadások és könnyebben válhatunk nyereségessé. Egy igazán profi partner, minden cég örülne ilyen társulásnak.