A szép környezet csodát tehet az alkoholbetegekkel is?

Szponzorált tartalom

https://felepulok.hu/kapcsolat

https://felepulok.hu/kapcsolat

Mennyi mindenen segíthet az új környezet? Sokszor nem is gondolnánk. Akár az otthonunk komfortérzetéről és berendezéséről, akár a kívülről érkező zajhatásokról, a kilátásról, akár a szmogról, forgalomról legyen szó, rengeteget számít az, milyen körülmények vesznek körbe bennünket. Aki élt már betondzsungel közepén és természetközelben is, az biztosan tudja, miről beszélek, de még sok ilyen párosítást tudnék mondani.

Nem meglepő hát, hogy a gyógyulásra is nagy hatással van a környezet, és itt most nem a klasszikus szanatóriumokra gondolok, hanem a https://felepulok.hu/kapcsolat csodálatos terápiás házára. Nyugodt, turistáktól mentes környéken, számos lélegzetelállító látnivaló és természeti csoda közelében kapnak lehetőséget mindazok az alkoholbetegségük leküzdésére, akik befizetnek a 28 napos bentlakásos programba.

A https://felepulok.hu/kapcsolat linken elérhető adatokról érdemes tovább menni a galériára is, ahol szebbnél szebb fotókat tekinthetünk meg a házról és a környékről is, ahogy az évszak minden színében pompázik. De lényeg a lényeg: mit tud ez a program? Eredményesen kezeli az alkoholbetegség problémáját a családtagokat bevonva, az Amerikából útnak indult Minnesota-modell alapján. Ahogyan azt a https://felepulok.hu/kapcsolat linken láthatjuk is, konzultációra és állapotfelmérésre Veszprémben és Budapesten nyílik lehetőség, míg az eddig emlegetett festői környezet Szőcön, egy kis településen található. Az alkoholbetegségről és a program részleteiről is olvashatunk a honlapon, így mindenképpen érdemes feltérképezni, ha érintettek vagyunk az alkoholizmust illetően.