A motoroknál is fontos az olajcsere.

Szponzorált tartalom

2T motorkerékpár - Motorkerékpár olajok - Olajok  | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

2T motorkerékpár – Motorkerékpár olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Aki motorozik, biztosan tudja, hogy a motor teljesítménye, élettartama nagyban függ a karbantartás minőségétől, gyakoriságától. Időről időre ki kell cserélni a motorkerékpár motorjának olaját is, erre azonban léteznek speciális motorolajok. Az olajwebshop.hu kínálatában is többféle olaj közül választhatunk.

 

2T motorkerékpár – Motorkerékpár olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – ha motorunk számára keresünk olajat is nagyon fontos, hogy megnézzük, milyen olajat is használhatunk. Az autóknál érvényes szabály itt is áll: csak olyan olajat töltsünk a motorba, ami bele való, így sok-sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat. 2T motorkerékpár – Motorkerékpár olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – hogy milyen olajokat is találunk az olajweshop.hu-n?

 

Nézzük is meg, hogy mit jelentenek az egyes jelölések. A 2T a kétütemű motorok számára készült olajok kategóriája. Mint ahogy más motorolajok esetében, a 2T olajok között is vannak szintetikus és ásványi olaj alapú olajak. Hogy ki melyiket használja, az sokszor egyéni döntés kérdése, de itt is érdemes betartani a gyártók javaslatait. A 2T olajoknál általában a szintetikus olaj az elterjedtebb, az olajwebshop.hu webáruházban széles kínálat van ezekből is. Hogy miért? Mert ezek az olajok alacsony hamutartalommal rendelkeznek, ezáltal vékonyabb rétegben teszik lehetővé a kenést.

 

Aki motorkerékpárja számára keres motorolajat, látogasson el az olajwebshop.hu-ra, ahol biztosan megtalálja a neki megfelelő olajat.