A lánybúcsú póló készítés csak akkor lassú és költséges, ha rossz helyen csináltatod.

Szponzorált tartalom

lánybúcsú pólók

lánybúcsú pólók

Minden nő életében, ha egyszer eljön, akkor a lánybúcsúja egy kiemelkedő, emlékezetes esemény. Nagyon régi múltra visszatekintő hagyomány ez, bizonyos formában már az ókorban is megünnepelték. Az másik kérdés, hogy ez mennyiben különbözött a mostani szokásoktól. De napjainkban is olyasminek számít, ami igazán érdemes arra, hogy felejthetetlenné tegyük, és ebben a szervezők, barátnők szerepe hatalmas. Ő azok, akik gondoskodnak róla, hogy a menyasszony megfelelően el legyen „búcsúztatva”, elköszönhessen leányéveitől. Rengeteg különböző módja van a dolognak, és mindenki úgy válogathatja meg az elemeit, ahogy csak a kedve tartja, illetve amilyen a társaság ízlése. És ennek a lánybúcsú póló viselése az egyik leginkább elterjedt szokása. Nem véletlen, hiszen ne csak belül érezzük az alkalom különlegességét, hanem kívül is mutassuk meg a világnak, nem igaz?

Ha a lánybúcsúk felépítését nézzük, akkor két táborra szokott oszlani a nők többsége: a helyben maradókra és a kóborlókra. Vannak, akik inkább valakinek a lakásán gyűlnek össze, vagy kivesznek pár szobát, és ott ünnepelnek, míg mások a nyakukba veszik a várost, és állomásról állomásra vonulva hirdetik: ez a lány hamarosan elkel! Főleg az utóbbi eseményhez illik kifejezetten a lánybúcsú póló, hiszen így jelezhetitek a többi embernek, hogy összetartoztok, illetve a menyasszony is kaphat eltérő, kiemelt színű pólót, amivel bárki rögtön felismerheti és tudhatja, ki az ünnepelt. Például ha betértek a program keretében egy szórakozóhelyre, akkor a tömegben azonnal kiszúrhatjátok, merre járnak a többiek, és a „civilek” is azonnal tudni fogják, hogy milyen alkalomból vagytok jelen. És ha már ilyen terveitek vannak, miért ne szereznétek be a lánybúcsú pólóitokat olyan helyről, ahol gyorsan és kiváló minőségben dolgoznak, és rövid időn belül meg is kaphatjátok a felsőiteket?

A lolmarkt.hu egy remek forrás ehhez, hiszen hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb egyedi póló készítő cég országunkban. Minden pozitív tulajdonsága közül azonban talán a legkiemelkedőbb a választék. Elképesztő mennyiségű vicces, látványos, vagy akár elgondolkodtató mintát kínálnak a hozzájuk forduló számára, 19 fő kategóriába felosztva. Vannak itt állatos, italos, vicces, trágár, családi, ünnepekhez kapcsolódó pólóminták, de ami most a mi szempontunkból a legfontosabb: lánybúcsú pólók. Bizony, külön szekció van fenntartva az elkelés előtt álló hölgyek és barátnőik számára, csak hogy nekik is legyen miből válogatni. A visszafogottól kezdve a viccesen keresztül a frappánsan rövidig, vagy éppen a kifejezetten szókimondóig. És azt is Ti határozhatjátok meg, hogy milyen színben szeretnétek a pólóitokat, ez is rátok van bízva. Hiszen nem mindenki ragaszkodik a rózsaszín-lila kombóhoz, bármilyen más elérhető alap pólószínben megrendelhetitek az összeállítást.

Akár még összetartozó szettet is rendelhettek, amik mind mintájukban, mind feliratukban hasonlóak. Csakhogy a menyasszonyé eltér színben és feliratban is a kísérőkétől. Erre a lolmarkt.hu oldalán a legjobb példa a „Sajnálom uraim, de férjhez megyek” és „Sajnálom uraim, de a barátnőnk férjhez megy” páros. Így mindenki számára első ránézésre is teljesen egyértelmű lehet, hogy ezen az estén ki az ünnepelt, ki mondja ki nemsokára a boldogító igent. A lánybúcsú póló már csak ezért is szuper kiegészítő; ha semmi más bolondos kelléket nem használtok, legalább ilyet csináltassatok. Hiszen ez a menyasszony és a Ti estétek, érezzétek is különlegesnek magatokat!

Ami még a lolmarkt.hu nagy előnye a választékon és a leleményességen felül, az a gyors és szakszerű munkavégzés, illetve a rövid szállítási idő. Darabszámtól függően már egy-két napon belül elkészülhetnek a megrendelt pólóitok, és újabb pár napba telik, mire a futárszolgálat kiszállítja hozzátok a csomagot. Azaz akkor sem vagytok semmivel sem elkésve, ha például másfél hét múlva esedékes a lánybúcsú, és csak most találtatok rá a lolmarkt.hu oldalára. Mi több, ha nem szeretnétek kiszállíttatni, hanem valaki vállalja, hogy személyesen elmegy értük, akkor az ország több pontján is megteheti ezt, hiszen a LOLmarkt üzleteket, átvevő pontokat is üzemeltet. A kész lánybúcsú pólókat ezek valamelyikére is kérhetitek, és így nem lesztek kiszolgáltatva a kiszállításban esetlegesen felmerülő késedelemnek, fennakadásoknak. Plusz a megadott határidőn túl, és a nyitvatartási időn belül akkor veheti valaki át a megrendelést, amikor csak oda tud érni. Illetve amíg nem késő, hiszen nem a lánybúcsú napján szeretnétek lóhalálában átvenni, nem igaz? De az is egy remek áthidaló megoldás lehet, ha annak a lakásába kéritek a kiszállítást, ahonnan majd az éjszakai portyára elindultok.

És ha már a megrendelésnél tartottunk, azt is figyelembe kell venni, hogy mennyibe fog kerülni Nektek a lánybúcsú póló. Az az igazság, hogy az egyedi, megrendelésre történő pólókészítés sehol sem olcsó, de a lolmarkt.hu-ról rendelve a többihez képest kifejezetten kedvező árakra számíthattok. Ha egy bevásárlóközpontban vagy nyomtatós boltban akarnátok megcsináltatni úgy, hogy valaki beviszi a mintát egy adathordozón, egyértelműen sokkal többet fizetnétek. Arról nem is beszélve, hogy ilyen esetben egyáltalán nem biztos, hogy az alap póló olyan színű, méretű és fazonú lesz, mint amilyet szeretnétek. Emellett a mintáról is Nektek kell gondoskodni ahelyett, hogy a lolmarkt.hu nagyszerű pólómintái közül válogathatnátok. Sokkal egyszerűbb felmenni a lolmarkt.hu oldalára, megtanácskozni, hogy melyik minta tetszik a leginkább, melyik tükrözi legjobban a csapatotok szellemiségét, és ennek megfelelően kiválasztani és megrendelni. Nem kell szaladgálni, nem kell cipekedni, egyszerűen csak kiválasztjátok a Nektek megfelelő paramétereket és kész!

De ha esetleg lennének kétségeitek, például a méretekkel kapcsolatban, akkor valamennyi plusz pénzért méretbiztosítást is vehettek a LOLmarkt-nál. Ez azt jelenti, hogy ha kihozzák a lánybúcsú pólóitokat, és valamilyen oknál fogva néhány méret nem megfelelő, akkor díjmentesen visszaküldhetitek a felsőket, és elkészítik számotokra a nagyobbakat/kisebbeket. Ilyen szolgáltatást sem találtok ám minden bokorban! Máshol lehet, hogy annyit mondanának: miért nem néztétek meg jobban, méreckedtetek le alaposabban. Ezzel szemben a lolmarkt.hu ilyen formában garanciát vállal az általa elkészült pólókra, és lehetőséget ad a cserére, korrigálásra.

Mindent összevetve: a lánybúcsú póló az egyik, ha nem a legjobb kiegészítő, amivel egy lánybúcsút csak feldobhattok. Legyen akár az első, vagy akár a második lánybúcsúról, egy szett kifejezetten erre az alkalomra készült pólóval az egész estét még különlegesebbé tehetitek. Mutassátok meg a világnak, hogy ez az este a barátnőtökről és rólatok szól, akik vele tartottak elbúcsúzni a lányéveitől. Miért ne lehetne ilyen szempontból is extra és kiemelkedő a búcsúztatás? Miért ne lehetnétek olyanok, mint egy egyenruhás alakulat, akik a menyasszony jókedvét és biztonságát biztosítják? Sőt, ha látják rajtatok, hogy milyen célzattal buliztok, talán még kedvesebbek is lesznek Veletek, és itt-ott kedvezményt is kaphattok! Ez persze csak spekuláció, de egyáltalán nincs kizárva. A lényeg, hogy egy összeillő lánybúcsú póló szettel megüzenhetitek a világnak: a barátnőnket ünnepeljük, és senki sem állhat az utunkba!